Hoppa till innehållet

Feministiskt initiativ öppnar valstugorna i Stockholm

Nu på lördag 13 augusti kl.11.00 öppnar Feministiskt initiativ alla sina fyra valstugor inför Stockholms kommunval. De rosa valstugorna finns på Soltorget i Sergels torg, Medborgarplatsen, Skärholmen och Tensta.

I valstugorna kan väljarna ställa frågor och diskutera politik med kandidater till kommunvalet och engagerade medlemmar. Utöver valstugor kommer Feministiskt initiativ att göra nedslag med torgmöten och valtält runt Stockholm.

– Det är en månad kvar till valet och det är tydligt att stockholmare vill ha förändring. Nu ger vi oss ut på gator och torg för att träffa väljare och berätta om vår progressiva politik för ett feministiskt och antirasistiskt Stockholm. Det ska bli jätteroligt, säger Paulina Sokolow, förstanamn för Feministiskt initiativ i Stockholms kommunval.

På invigningsdagen är valstugorna i Medborgarplatsen och Tensta öppna fram till kl.15.00. Valstugan i Skärholmen är öppet till kl.17.00 och den i Sergels torg är öppet till kl.19.00. Därefter är alla valstugor öppna på både vardagar och helger fram till valdagen.

%d