Hoppa till innehållet

Hon är Fi Stockholms nya ordförande

Under Feministiskt initiativ Stockholms årsmöte häromveckan tillträdde en ny styrelse. Antonia Simon, ersättare i Södermalms stadsdelsnämnd och kandidat till Stockholms kommunfullmäktige, valdes som ordförande. 

Feministiskt initiativ nya ordförande har ett långt engagemang inom partiet och i civilsamhället inom frågor som berör antidiskriminering, klimatet och jämställdhet.

– Det är Antonias kombinerade erfarenhet av att arbeta politiskt och organisatoriskt för Fi Stockholm, i valorganisationen för Fi Region Stockholm under förra valåret och hennes tid som ordförande för en ideell organisation som gör henne särskilt lämpad som ordförande. Antonia är en engagerad och driven person som kommer att tillföra kraft till Fi Stockholm under det här viktiga året, säger Malin Ericson, ordförande för Feministiskt initiativ Stockholms valberedning.

Antonia Simon är stolt över att ha valts till ordförande och redo för årets valrörelse. 

– Det känns otroligt roligt. Jag känner mig hedrad över att ha fått förtroende för uppdraget som ordförande. Jag vill tillsammans med våra medlemmar driva vår valkampanj framåt. Fi Stockholm har gjort och gör skillnad runtom i staden. Jag vill att fler Stockholmare ska se Fi Stockholm som ett självklart val i kommunvalet, säger Antonia Simon.

Här är Feministiskt initiativ Stockholms nya styrelse:


Ordförande
Antonia Simon

Vice ordförande
Lisa Palm

Kassör
Jessica Smaaland

Styrelseledamöter
Andrea Nyberg
Hero Rashid
Viktor Telégin
Wiveca Holst

%d