Hoppa till innehållet

Kandidera till Feministiskt initiativ Stockholms styrelse

Kandidera till Feministiskt initiativ Stockholms styrelse

Resultatet av valet i september var en katastrof för landet, med en blåbrun regering med skrämmande rasistisk, konservativ och nationalistisk agenda. Valet var också en stor besvikelse för Feministiskt initiativ i Stockholm, eftersom vi fick lämna kommunfullmäktige efter 8 år och två mandatperioder.

Men även om Fi Stockholm inte längre är en del av den officiella makten, har vi fortfarande makten att driva vår antirasistiska, feministiska politik, som en motpol mot det starkt växande hotet från höger. Fi är en viktig del av den feministiska samling som nu behövs för att försvara och stärka kvinnors, minoriteters och utsatta gruppers rättigheter.

Vill du vara med och driva kampen för att skapa ett samhälle fritt från våld, som är öppet och tillgängligt för alla?
Kandidera till Fi Stockholms styrelse!

Till ansökan: https://forms.gle/4ftk6X8qtDBwfyS57

Om styrelsen
Styrelsen består av 5–11 ledamöter som delar på ansvaret för föreningen utifrån egna ansvarsområden. Vi har inga anställda och medlemsverksamheten är därför en viktig del av styrelsens arbete.

Styrelsens uppgifter gäller både planering av och praktiskt deltagande i våra arrangemang. Till det kommer strategisk planering, t.ex. för att öka medlemsantalet, engagera medlemmarna och göra Fi Stockholm känt i staden. Styrelsen är även delaktig i konkret politiskt arbete.

Du ska
• ha driv och engagemang att vilja förändra
• vara boende i Stockholms stad
• vara medlem i Feministiskt initiativ
• ha tid att gå på styrelsemöten ca 1 gång i månaden
• ha tid att aktivt delta i styrelsen löpande arbete (ca 1 timme i veckan utöver möten).

Sista dag att söka är 30/12 2022, men gör det redan idag!
Ansökan finns här: https://forms.gle/4ftk6X8qtDBwfyS57
Val av ny styrelse kommer ske på Fi Stockholms årsmöte den 25 februari 2023.

Frågor?
Tveka inte att höra av dig om du har funderingar eller frågor! För frågor kring rekryteringsprocessen och uppdraget, kontakta valberedningen på stockholm.valberedning@feministisktinitiativ.se.

%d bloggare gillar detta: